Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Nacházíte se na webové stránce LR partnera paní Renaty Horké.

Toto nejsou oficiální internetové stránky společnosti LR HEALT & BEAUTY SYSTEMS s.r.o.

Podporuje mojeID

Bio a raw potraviny / ASIATICA

Řadit podle 
Výrobce  


naše cena 74,00 Kč (2,96 EUR)

skladem



naše cena 74,00 Kč (2,96 EUR)

skladem



naše cena 74,00 Kč (2,96 EUR)

skladem



naše cena 74,00 Kč (2,96 EUR)

skladem

Konjak

Z čeho jsou ASIATIKA vyrobeny?

Konjak je nám neznámá tajemná přísada. Ale díky Japoncům je tato starobylá kořenová zelenina již po staletí užívaná jako součást zdravé výživy.

Kořen Konjaku obsahuje z větší části vodu a rozpustnou vlákninu. Obsahuje velmi málo sacharidů a tuku.

Blahodárné účinky rostliny Konjac Amorphophallus znají místní obyvatelé už po celá staletí a běžně ji proto využívají jako léčivou bylinu i koření. Co je ale nejdůležitější, vědci nedávno objevili v kořenech této rostliny látku glukomannan. Obsahuje ji v koncentraci až 40 % a právě glukomannan se významně podílí na spalování tuku. Mimoto pomáhá snižovat cholesterol a regulovat cukr v krvi. A právě glukomannan je jednou z hlavních ingrediencí těstovin shirataki ASIATICA. Pro své přírodní složení je tento přípravek ideální na hubnutí, nezatěžuje přitom trávení, ale naopak mu prospívá vysokým obsahem psyllia. Tato vláknina nejvyšší kvality má úžasnou schopnost potlačit pocit hladu, a tak toho člověk sní méně a nehladoví. Psylium navíc na sebe váže toxické látky a napomáhá tím jejich přirozenému „transportu" z těla pryč.

Glukomannan, jako vláknina má mimořádně příznivé účinky na trávení a celkový metabolizmus, zejména zpomalení vstřebávání sacharidů z potravy a s tím související nižší hladiny glykémie po požití potravy.

Konjaková mouka je součástí mnoha běžných pokrmů v Číně, Japonsku i Koreji a je obecně považována za mimořádně zdravou složku potravy. Je po staletí přirozenou součástí stavy obyvatel Japonska. Přikládá se mu velký význam při regulaci vstřebávání tuků a cukrů a je jedním z příčin nízkého výskytu obezity a cukrovky v této zemi.

Hlavní uváděné účinky glukomananu jsou:
• snížení hladiny celkového cholesterolu,
• snížení celkové tělesné hmotnosti při pravidelném užívání a přiměřené stravě,
• podpora růstu přirozené střevní flóry - prebiotický účinek.

Pro svoji vysokou viskozitu je glukomanan v čistém stavu pravděpodobně nejhodnotnějším dietním polysacharidem, který lze na rozdíl od většiny ostatních vláknin bez obtíží konzumovat jako doplněk stravy v dostatečné denní dávce.

Významně ovlivňuje také vstřebávání cholesterolu a zpětné vstřebávání žlučových kyselin. Tímto způsobem může pomoci snížit hladinu krevních tuků a cukrů a snížit riziko vývoje aterosklerózy, srdečně cévních poškození a cukrovky. Snížením uvolňování jedovatých látek střevními bakteriemi, můžeme pravidelným užíváním předejít zácpě, komplikacím u hemoroidů a závažným onemocněním trávicího ústrojí. Svým prebiotickým účinkem napomáhá růstu žádoucích acidofilních bakterií v zažívacím ústrojí. Zpomalením vyprazdňování žaludku a zvětšením střevní náplně zvyšuje pocit sytosti, a proto je velmi vhodná k udržování tělesné hmotnosti a jako součást redukčních režimů.